Nageltips

8 tips voor kunstnagels

Speciale Nagellakremover

Voor kunstnagels zijn speciale nagellak removers verkrijgbaar, met de gebruikelijke removers kunnen uw nagels lelijk worden en zelfs loslaten.

 

Pas op met schoonmaakmiddelen

Oplosmiddelen en aggressieve reinigingsmiddelen kunnen zeer schadelijk zijn voor kunstnagels. Bijvoorbeeld ammoniak, chloorproducten, spiritus en natuurlijk wasbenzine, aceton en terpetine. Ons advies is dan ook om handschoenen te dragen bij het gebruik van deze producten.

 

Ontzie nagels

Probeer uw nagels te ontzien, niet te veel met de toppen van uw vingers werken, maar met de zijkanten van uw duim en wijsvinger.


Kleurstoffen

De kleur van de nagels kan beïnvloed worden door bijv. marinades en haarverf, ons advies is om ook hier handschoenen bij te dragen.


Onderhoud helpt

Als u de nagels veel stoot dan is dit een teken dat uw nagels te lang zijn. Laat uw nagels dan korter vijlen.


Kunstnagelvijl in plaats van knippen

Als u uw kunstnagels wilt bijknippen zal dit barsten veroorzaken. U kunt de nagels wel vijlen, doet u dit met een professionele kunstnagelvijl. U kunt deze voor een geringe prijs bij ons aanschaffen.


Voorkom schade

Probeer niet de kunstnagel van uw nagel af te trekken of peuteren, dit geeft serieuze schade aan uw eigen, natuurlijke nagel.

 

Onderhoud de nagelriem

Smeer elke dag uw nagelriemen in met nagelriem olie, dit helpt tegen harde nagelriemen, kloven en losse velletjes en houdt de kunstnagel flexibel. U kunt deze olie met een gebruiksadvies bij ons verkrijgen.


info aanvragen.png    direct afspreken.png