Dat ben ik!

Renate Verweij, aangenaam! In 2012 opende ik mijn nagelsalon met het ontkurken van een fles champagne en inmiddels mag ik me de trotse eigenaresse van een goedlopend bedrijf noemen. Via mijn wellnessopleiding kwam ik in aanraking met kunstnagels. Dit bleek dé oplossing voor mijn slappe en vaak ingescheurde nagels. Ik was echter nooit helemaal tevreden met het eindresultaat. Dat kon beter!

Allround nagelstyliste
Ik startte daarom in 2011 met de opleiding tot allround nagelstyliste bij het gecertificeerde merk Magnetic in Delft en schreef ondertussen mijn bedrijfsplan. Terwijl om mij heen de nagelsalons als paddenstoelen uit de grond schoten, wilde ik het Westland iets bieden wat er nog niet was; een luxueuze nagelsalon. Ik streef naar perfectie. Ik ben gedreven om te werken volgens de modernste technieken en lever niets minder dan de beste kwaliteit.

Mijn doel is om klanten een luisterend oor aan te bieden en met mooi verzorgde nagels de deur uit te laten gaan.

Goed nagels zetten is slechts een deel van mijn werk. Ik geniet van mijn klanten, de persoonlijke verhalen en het delen van lief en leed. Het letterlijke huidcontact schept vertrouwen. Goede service staat bij mij centraal. Met spoed een afspraak nodig? Ik doe mijn uiterste best om een plekje tussendoor te vinden.

Kennis delen
Het hele jaar door volg ik verschillende trainingen. Ik help stylistes met het leren van het vak en deel mijn ervaringen als ondernemer. Naast de salon ben ik Business Mentor en mede-oprichtster van Building Balance Westland.

Ik zie je graag in de salon voor een persoonlijke kennismaking!

Renate Verweij

Topkwaliteit nagels en producten. En Renate is ook nog eens onwijs gezellig

Laura

Renate denkt goed mee welke kleur bij jou past en geeft je de ruimte om wat kleuren te testen

Desiree

Ik kom al jaren bij La Rêve Chique. Professioneel en altijd een mooi resultaat. Renate luistert goed naar je wensen

Anouk

Echt één van de beste salons in het Westland

Daphne

Dankzij Renate ben ik al vijf jaar van het nagelbijten af!

Manouk

De bezoekjes aan Renate zijn echt een cadeautje aan mezelf

Marga

Super professionele, vriendelijke en gezellige meid die topkwaliteit nagels zet. Altijd vriendelijk en in voor een gezellig praatje. Echt absoluut een aanrader!

Rianne